Boken “Allt om Ferielön & Uppehållslön för noviser”

En bok om ferielön & uppehållslön- för dig som vill lära dig mer om löner i skolans värld!
boken om ferielön
Varför skriva en bok om lärarnas löner?

Det saknas en mer ingående beskrivning av denna form av anställning och vi har genom åren upparbetat en unik och bred erfarenhet av ferielön eftersom vi hanterar alla olika kollektivavtal för friskolor och även för kommunerför mer än 100 olika organisationer. Vi har genomfört flera fristående kurser i detta område för arbetsgivarorganisationer och för större friskolor.

Vi har sett och hört det mesta om ferielön

Den så kallade 10 000timmarsregel säger att det krävs 10 000 timmar för att bli mästare på ett område. Vi brukar säga ”Vi har sett och hört det mesta om ferielön”. Vi är idag experter på området efter mer än 10 000 timmars support och diskussioner om olika lösningar kring ferielön.

Med denna bok om ferielön vill vi sammanfatta vad vi lärt oss genom åren och förhoppningsvis ge er som läsare bättre förståelse och fördjupad kunskap om ferielön och uppehållslön. 

Målgrupp för boken

Målgrupp för boken: skolledning, rektorer, ekonomer, administratörer m.fl.
Priset per bok är 210 kr inkl bok moms. Porto tillkommer. Beställ boken via formuläret nedan.

Lämna detta fält tomt
Excel-mallar med beräkningsexempel från boken

Excel-mallar från boken kan beställas genom att skicka ett mail till

info@hrfokus.se Glöm inte att skriva för vilket avtal ni önskar mallen för.

Skolboxen – vår programstöd för ferielöneberäkning används idag a mer än 100 skolor . Behöver du ett programstöd för att beräkna ferielöner ? Läs mer om Skolboxen här och kontakta oss gärna!

I samarbete med Friskolornas riksförbund erbjuder vi ett rabatterat pris på Skolboxen, 15 % rabatt på programlicensen. Du kan läsa mer här