Skolboxen

Lärarnas ferielön är idag mer än 20 % av deras totala lönekostnad. Med Skolboxen kan du på ett enkelt sätt säkerställa att ferielönen blir korrekt och samtidigt underlätta er löneadministration betydligt.

Skolboxen har varit i drift sedan våren 2006 och används idag mer än 100 kunder som består av dels stora friskolekoncerner med ett  par tusen lärare och dels av mindre fristående friskolor med 10-20 lärare.

skolbox

Korrekt beräkning enligt  avtalen
Skolboxen gör beräkningarna snabbt på data från ert befintliga lönesystem och utgår från de olika avtalen som finns inom friskolebranschen.

Vad gör Skolboxen?

  • Beräknar ferielön & uppehållslön
  • Skapar lönetransaktioner till ert lönesystem
  • Skapar rapporter för ferielöneskuld & uppehållslöneskuld ferie2
  • Kan hantera flera olika bolag och verksamhetsår

Integration med ert befintliga lönesystem

Skolboxen är ett tilläggsystem till ert befintliga lönesystem och är integrerat med flera av de vanligaste standardlönesystem på den svenska marknaden idag.( Visma  Hogia  Agda Kontek  Flex) .

Vad kostar Skolboxen?

Kostnadenför Skolboxen baseras på antal anställda med ferie-/uppehållslön och vid intresse bokar vi gärna in en webbvisning av programmet. Därefter skickar vi offert efter överenskommelse. Kontakta oss på info@hrfokus.se alt 019- 019-26 99 20

Ska ni införa ferielön?
Vi har arbetat med ferielön i mer än 10 år och bistår gärna med tips och råd vid införandet av ferielön.En ferietjänst är en tjänst som är anpassad efter skolans behov och som är speciell för läraryrket. Ferietjänst skiljer sig från semestertjänst , de avtal som finns inom friskolebranchen skiljer sig också åt. Vad bör man kunna? Vad ska man tänka på praktiskt , ekonomiskt? Fråga oss gärna!
Skicka ett mail till info@hrfokus.se eller ring oss på  019-26 99 20
Utbildningar
1320
Uppstartsutbildning 3 x 45 min i samband med köp av Skolboxen.
Fristående kurser i ferielönehantering anordnas halvårsvis.
Webbaserade utbildningar anpassas efter era önskemål.Läs mer om våra utbildningar här

För att begära en offert, fyll i formuläret nedan